Contact info

E-mail:

jeroen_odekerken89 [@] hotmail.com


KvK:

KvKnr: 40175592

Verenigingsgebouw/clublokaal:
“in de Wieen”

Eiland 3a.

6107 CA Stevensweert

Bankrelatie

Rabobank: NL 49 RABO 0149 5931 55

Regiobank: NL 60 RBRB 0979 4783 75

 

Wil je meer over onze vereniging weten, neem dan gerust eens contact met ons op. Adressen en een telefoonnummer vind je hiernaast.

Nog beter is om zelf eens een keer tijdens het  seizoen een kijkje te komen te nemen bij de wekelijkse schietoefeningen op de zaterdagen.
Plaats van handeling de verenigingsaccommodatie op het Eiland. Het seizoen duurt ieder jaar van eind maart tot en met de laatste zaterdag van september. Je kunt dan niet alleen eens kijken hoe eraan toe gaat bij het schieten , maar je kunt, als je dat wilt, zelf ook eens onder de zware buks gaan staan en proberen de “bölkes” af te schieten.

Is muziek meer je ding, bezoek dan eens op een dinsdagavond een repetitie van de drumband in ons eigen verenigingsgebouw ”In de Wieën”

 

Maar er is nog veel meer. Onze vereniging heeft sinds september 2010 nieuwe uniformen. Als model voor deze nieuwe uniformen is het uniform van musketiers uit 1627 gekozen. Geheel in stijl met deze uniformen is ook de rest van de uitrusting van onze vereniging.
Zo zijn  er piekeniers, marketentsters en vendeliers.
De piekeniers vallen niet alleen op door de meterslange pieken maar ook door hun afwijkende kleding. Zo dragen zij helmen in plaats van hoeden en hebben zij harnasstukken.

De vereniging heeft gekozen heeft voor historische kleding. Daarom heeft zij ook de bewapening daarop aangepast. De geweerdragers hebben replica’s van originele, zeventiende eeuwse musketten.

Dus er is genoeg om je belangstelling te wekken.